JAWATAN KOSONG KOPERASI PERMODALAN FELDA MALAYSIA BERHAD - KUALA LUMPUR


KOPERASI PERMODALAN FELDA MALAYSIA BERHAD telah diperbadankan pada 1 Julai 1980 di bawah Ordinan Koperasi 1948. Bertujuan untuk menjadikan KPF sebagai satu wadah simpanan dan pelaburan anggota Felda. Penubuhan KPF ini telah menyerlahkan hasrat murni FELDA untuk memberi peluang secara adil kepada warga FELDA untuk turut serta memiliki ekuiti dalam syarikat-syarikat FELDA melalui KPF juga merupakan suatu wawasan dan prihatin FELDA untuk kemajuan warga FELDA.
Hasrat untuk menubuhkan KPF sebagai suatu wadah simpanan, pelaburan warga Felda telah dicetuskan pada Mesyuarat Lembaga FELDA yang ke 102 pada 15 Januari 1980. Mesyuarat yang dipengerusikan oleh Y.M Tan Sri Raja Muhammad Alias. Dengan iltizam yang tinggi pihak pengurusan ketika itu, maka Koperasi Permodalan FELDA Malaysia Berhad telah ditubuhkan pada 1 Julai 1980 di Bawah Ordinan Koperasi 1948(Digantikan oleh Akta Koperasi 1993).

(KPF) Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan kerja ditawarkan seperti berikut:

1. Executive Marketing And Leasing


Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong (KPF) Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk kerja kosong (KPF) Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.


c) Klik mana-mana nama kerja kosong (KPF) Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.


Sektor : Kerajaan

Tarikh tutup permohonan : 05 Februari 2017


Penempatan : Kuala Lumpur


BORANG IKLAN PERMOHONAN