JAWATAN KOSONG DI TENAGA NASIONAL BERHAD (TNB) 2018


Jawatan kosong terkini di Tenaga Nasional Berhad (TNB) July 2018. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke bawah pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Tenaga Nasional Berhad (TNB) sebagai :

1. PEMBACA JANGKA

Syarat & Kelayakan

Warganegara Malaysia.

Lulus Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau Sijil Pelajaran Malaysia Vokasional (SPMV), dengan mendapat kepujian dalam mata pelajaran Bahasa Malaysia dan lulus dalam mata pelajaran berikut :

Bahasa Inggeris
Matematik

Pemohon yang mempunyai Diploma dari Politeknik tempatan dan universiti-universiti yang diiktiraf oleh kerajaan dalam bidang yang berkaitan dan sijil-sijil kemahiran Malaysia (SKM) adalah merupakan satu kelebihan.
Mempunyai tahap kesihatan yang baik dengan BMI (Body Mass Index) tidak melebihi 30 serta tidak menghidap sebarang penyakit kronik.
Memiliki lesen memandu B2 dan mempunyai kenderaan bermotor sendiri.(Lesen L tidak layak)
Tidak rabun warna.
Berumur tidak melebihi 30 tahun pada tarikh tutup iklan.
Berkebolehan menggunakan aplikasi komputer.
Boleh bekerja dalam satu pasukan dan mempunyai tahap komunikasi yang baik.
Hanya terhad kepada calon lelaki sahaja.

Sanggup untuk ditempatkan di mana-mana negeri di Semenanjung Malaysia.

CARA MEMOHON :

Bagi yang berminat untuk mengisi kerja kosong tersebut, Pemohon perlu mendaftar Secara Online.Sila klik pautan yang disediakan di bawah.Terima Kasih kerana membaca Dan Mengisi Kekosongan jawatan Tersebut. SELAMAT MEMOHON DAN SEMOGA BERJAYA.

Tarikh Tutup Permohonan 29 July 2018
Lokasi Kuala Lumpur
Sektor : Swasta