JAWATAN KOSONG TERKINI DI AGENSI KELAYAKAN MALAYSIA (MQA) - KELAYAKAN SPM
JAWATAN KOSONG TERKINI DI AGENSI KELAYAKAN MALAYSIA (MQA) - KELAYAKAN SPM


Jawatan kosong terkini di Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) 2018. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas sebelum tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) sebagai :

1. JURUTERA, PEGAWAI TADBIR GRED N41
2. PEGAWAI TADBIR GRED N41
3. PENOLONG JURUTERA, PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
4. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19
5. PEMBANTU AKAUNTAN GRED W19

CATATAN AM

1.Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga.
2.Pihak MQA tidak bertanggungjawab untuk melantik calon yang memiliki syarat kelayakan yang lebih tinggi dari kelayakan yang ditetapkan untuk jawatan yang dipohon ke mana-mana skim perkhidmatan yang lebih tinggi dalam agensi sekiranya calon berjaya dilantik.
3.Sekiranya di antara maklumat yang diberikan didapati palsu dan bercanggah dengan maklumat pada dokumen sebenar, pihak MQA berhak membatalkan pelantikan calon.
4.Keputusan pemilihan calon oleh MQA adalah muktamad.

5.Pelantikan secara kontrak bukan suatu jaminan untuk diserap sebagai pegawai lantikan tetap. Sebaliknya, calon yang memenuhi syarat yang ditetapkan dalam mana-mana skim perkhidmatan hendaklah memohon semula kepada MQA melalui proses pengambilan biasa.

CARA MEMOHON :

Bagi yang berminat untuk mengisi kerja kosong tersebut, Pemohon perlu mendaftar Secara
Online.Sila klik pautan yang disediakan di bawah.Terima Kasih kerana membaca Dan Mengisi Kekosongan jawatan Tersebut. Selamat memohon dan semoga berjaya.

Tarikh tutup permohonan 14 Ogos 2018 
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

MOHON KEKOSONGAN