JAWATAN KOSONG LEMBAGA HASIL DALAM NEGERI (LHDN) - 03 JANUARI 2020
Jawatan Kosong di LHDN 

Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di LHDN sebagaimana berikut:

1. PENOLONG PEGAWAI EKSEKUTIF (KESETIAUSAHAAN) GRED 31
2. GAJI + ELAUN yang menarik.

Permohonan Jawatan kosong LHDN. Sebanyak 31 kekosongan untuk diisi dengan segera oleh calon yang berminat serta berkelayakan. Jawatan kosong LHDN ini adalah ditawarkan di seluruh negeri Sabah dan jangan lupa untuk kongsi jawatan kosong 2020 kepada kawan-kawan anda sekali


Sekiranya anda merupakan seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan kosong LHDN ini:


PERMOHONAN

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : SABAH
Tarikh Tutup : 03 JAN 2020

Cara Memohon: (Klik Borang Di Bawah)