JAWATAN KOSONG SUSTAINABLE ENERGY DEVELOPMENT AUTHORITY MALAYSIA (SEDA) - 23 JANUARI 2020Sustainable Energy Development Authority Malaysia (SEDA)Lembaga Pembangunan Tenaga Lestari (SEDA) Malaysia adalah badan berkanun yang dibentuk di bawah Akta Lembaga Pembangunan Tenaga Lestari 2011 [Akta 726]. Peranan utama SEDA adalah untuk mentadbir dan mengurus pelaksanaan mekanisme tarif suapan yang diberi mandat di bawah Akta Tenaga Boleh Diperbaharui 2011 [Akta 725].
Lokasi: PutrajayaTutup permohonan: 23 Januari 2020Gaji: RM3,200.00 - RM5,670.00
Jawatan Kosong Sustainable Energy Development Authority Malaysia (SEDA). Portal jawatan kosong terkini membuka peluang pekerjaan di Sustainable Energy Development Authority Malaysia (SEDA) yang kini dibuka untuk semua Warganegara Malaysia. Bagi mereka yang berminat serta berkelayakan dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan ini seperti berikut:-
Jawatan Yang Ditawarkan:
1. Assistant Director, Special Unit2. Senior_Assistant Director3. Assistant Director, Market Operation4. Senior Assistant Director / Deputy Director, Content Development Writer5. Assistant Director, Digital Content Creator
Syarat Kelayakan & Bidang Tugas1. Warganegara Malaysia.2. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan;3. Mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda untuk layak memohon dan bersesuaian dengan jawatan yang dipohon.4. Lain-lain syarat dan kelayakan serta bidang tugas untuk jawatan ini, sila rujuk maklumat lanjut dibawah.
1) Permohonan Jawatan Kosong Sustainable Energy Development Authority Malaysia (SEDA) hendaklah dibuat secara on-line dan atas talian sahaja melalui Jobstreet.
2) Pemohon yang belum mendaftar hendaklah mendaftar terlebih dahulu dengan Jobstreet sebelum membuat permohonan jawatan ini.
3) Pendaftaran baru boleh dibuat disini: Candidate Sign Up
4) Pemohon diminta mengisi maklumat diri dengan lengkap dan pastikan muat naik resume anda yang terkini.
5) Tarikh tutup permohonan adalah pada 23 Januari 2020.
6) Hanya calon yang layak sahaja akan dipanggil temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam masa enam (6) bulan dianggap tidak berjaya.
7) ** Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan untuk jawatan ini, sila klik di pautan berikut : 
MOHON ONLINE KLIK DIBAWAH