(JAWATAN KOSONG) LEMBAGA PENDUDUK DAN PEMBANGUNAN KELUARGA NEGARA (LPPKN)


Iklan terbaru jawatan kosong kepada pemohon yang berminat untuk bekerja dengan LEMBAGA PENDUDUK DAN PEMBANGUNAN KELUARGA NEGARA (LPPKN). Permohonan dibuka pada tarikh 16.01.2020 dan permohonan ini boleh dibuat melalui portal rasmi job malaysia. Sebelum membuat permohonan sila mengikut langkah-langkah memohon di bawah supaya anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.


Terkini LEMBAGA PENDUDUK DAN PEMBANGUNAN KELUARGA NEGARA (LPPKN) membuat pengambilan jawatan kosong secara terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berkelayakan untuk menjawat jawatan yang telah diiklankan seperti dibawah.

1. PEMBANTU KENDERAAN GRED H11
2. PEMBANTU OPERASI GRED N11
3. PENOLONG PUSTAKAWAN GRED S29
4. PENOLONG PEGAWAI FARMASI U29

Permohonan jawatan kosong yang tertera adalah permohonan secara terbuka yang boleh dibuat secara terus melalui portal rasmi job malaysia.


CARA MEMBUAT PERMOHONAN :-

Pemohon yang layak dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang tertera boleh membuat kemaskini permohonan jawatan tersebut melalui link di bawah.

PERINGATAN
  1. Setelah pemohon klik link tersebut, pastikan pemohon daftar dahulu sebelum membuat permohonan.
  2. pemohon yang berminat haruslah terlebih dahulu memilih jawatan yang ingin dipohon. Pastikan pemohon membaca semua syarat kelayakan sebelum membuat permohonan jawatan.
  3. Selepas pemohon membaca semua syarat kelayakan, pemohon boleh membuat permohonan berasakan kelayakan yang pemohon layak.
  4. Pemohon yang sudah mengikut semua cara permohonan diatas. pemohonan boleh mengikut step yang telah disediakan seperti dibawa untuk membuat permohonan jawatan. Pastikan pemohon klik link IKLAN JAWATAN KOSONG terlebih dahulu.SEMOGA BERJAYA


Permohonan yang lengkap di isi haruslah di terima sebelum tarikh tutup yang terterah dibawah. Pastikan pemohon yang berkelayakan tidak terlepas.


  1. PENDAFTAR JOB MALAYSIA : https://bit.ly/2G6Cihc
  2. IKLAN JAWATAN KOSONG : https://bit.ly/2R5H30K

Permohonan Online klik Link di bawah